Driton Lekaj

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Është hoxhë me prejardhje nga Kosova. E ka kryer fakultetin e Hadithit në Universitetin Islamik të Medines së Ndritshme. I vazhdon studimet e magjistraturës në universitetin ’Jinan’ të Tripolit - Liban.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336503
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tajlandisht - Anglisht - Frëngjisht - Kinezisht - Vietnamisht - Bangladeshisht - Kurdisht - Ujgurisht - Melejalemisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 318 )
Go to the Top