Islamofobia dhe sjellja e muslimanit me jomuslimanet

Video Kartela e faqes
Titulli: Islamofobia dhe sjellja e muslimanit me jomuslimanet
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama - Muhamed Dërmaku
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Islamofobia dhe sjellja e muslimanit me jomuslimanet.
Data e publikimit: 2011-09-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/369382
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Islamofobia dhe sjellja e muslimanit me jomuslimanet
250.6 MB
Go to the Top