Shfaq videot ( 1 - 25 Nga: 180 )
Sureja Jusuf me titrim në gjuhën shqipe
2016-02-25
Lexim i bukur i sures Jusuf nga Nasir El-Kitami, i shoqëruar me titra në gjuhën shqipe.
Durimi në sprovë
2016-02-25
Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar Muhamed Esh-Shenkiti, flet për durimin dhe tregon disa raste të njerëzve të devotshëm që kanë të bëjnë me durimin.
Kur Allahu e do një rob
2016-01-24
Hoxha i nderuar në këtë ligjëratë e shpjegon hadithin "Kur Allahu e do një rob e thërret Xhibrilin dhe i thotë: Unë e dua filanin, duaje dhe ti, dhe Xhibrili e do. Pastaj thërret banorët e qiellit dhe u thotë: Allahu e do filanin, andaj duajeni dhe ju. E duan dhe banorët e qiellit dhe pastaj bëhet i pranueshëm në tokë."
Si ta forcosh imanin
2016-01-24
Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar Nebil El-Ivedi, tregon se si ishte gjendja e selefëve me imanin e tyre dhe flet për disa gjëra që e forcojnë imanin.
Sureja El-Kamer me titrim në gjuhën shqipe
2015-12-10
Lexim i këndshëm i sures El-Kamer nga kënduesi Nasir El-Kitami me titrim në gjuhën shqipe.
Disa veçori të Xhenetit
2015-11-14
Hoxha i nderuar, në këtë ligjëratë, flet për disa veçori të Xhenetit dhe për disa begati që i ka përgatitur Allahu për besimtarët.
Katër tregime të çuditshme
2015-11-14
Katër tregime të çuditshme nga koha e selefëve të devotshëm.
Tri këshilla të rëndësishme
2015-11-14
Hoxha i nderuar flet këtu për tri çështje të rëndësishme, të cilat nëse i zbaton muslimani ashtu si duhet do të fitojë në këtë dhe në botën tjetër, e para prej tyre është haku ndaj Allahut, e dyta haku ndaj vetes dhe e treta haku ndaj njerëzve.
Lumturia bashkëshortore
2015-11-14
Në këtë ligjëratë të shkurtër bëhet fjalë për shkaqet e lumturisë bashkëshortore.
Sureja Hud me titrim në gjuhën shqipe
2015-11-14
Lexim i bukur i sures Hud nga Nasir El-Kitami, i shoqëruar me titra në gjuhën shqipe.
Sureja El-Hadid me titrim në gjuhën shqipe
2015-11-14
Lexim i bukur i sures El-Hadid nga Nasir El-Kitami, i shoqëruar me titra në gjuhën shqipe
Ramazani dhe agjërimi - Ermir Hoxha me hoxhën Ahmed Kalaja
2015-06-23
Në këtë emision tregohen vlerat dhe veçoritë e Ramazanit dhe disa qëllime të agjërimit.
I Dërguari në Ramazan - Vegim Rashiti me hoxhën Enis Rama
2015-06-23
I Dërguari i Allahut kujdes të veçantë i kushtonte Kuranit në Ramazan. Këtu sqarohet si duhet të jenë raportet tona me Kuranin në këtë muaj, që ta ndjekim kështu udhëzimin e të Dërguarit.
Dokumentar - Ramazani muaji i bekuar
2015-06-23
Në këtë dokumentar sqarohet vlera dhe rëndësia e këtij muaji të bekuar nga hoxhallarë të ndryshëm të trojeve shqiptare.
Agjërimi është obligim për çdo njeri
2015-06-21
Këtu bëhet fjalë për obligueshmërinë e agjërimit të Ramazanit dhe për disa rregulla që kanë të bëjnë me agjëruesit.
Ramazani - muaji i Kuranit
2015-06-21
Hoxha i nderuar Ekrem Avdiu, në këtë ligjëratë, flet për rëndësinë e angazhimit me Kuran në muajin e bekuar të Ramazanit.
Profeti Muhamed shembull për njerëzimin
2015-06-16
Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar flet për cilësitë e shkëlqyeshme dhe moralin e lartë të të Dërguarit Muhamed alejhis-selam.
Lexim i Kuranit që prek zemrat - Sureja el Fexhr
2015-06-08
Lexim i bukur dhe shumë emocional nga shejh Hani Er-Rifai i sures el Fexhr.
Mirë se vjen muaj i bekuar Ramazan
2015-06-08
Hoxha i nderuar në këtë video flet për mënyrën e përgatitjes për muajin e bekuar të ramazanit.
Shën Valentini
2012-02-29
Ligjërues: Mazllam Mazllami
AbdulKader Arnauti
2011-09-13
AbdulKader Arnauti - 2
2011-09-13
AbdulKader Arnauti - 1
2011-09-13
Debat ne Oksford - Zakir Naik
2011-09-13
Debat ne Oksford - Zakir Naik
Pyetje pergjigje pas debatit historik ne Unionin e Oksfordit me Zakir Naik
2011-09-13
Pyetje pergjigje pas debatit historik ne Unionin e Oksfordit me Zakir Naik.
Go to the Top