Zakir b. AbdulKerim Najk

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Zakir b. AbdulKerim Najk
Përshkrim i shkurtër: Zakir Najk: Apo siç njihet si Dr. Zakir Najk. Ai ka lindur në Bombai në vitin: 1965. Ai ka diplomuar në fakultetin e mjekësisë në Universitetin e Bombait në Indi. Por, që nga viti 1993 është fokusuar në thirrjen islame. Ai është udhëheqës i Qendrës për hulumtime Islame në Indi. Publiku e admirojnë për shkak të debateve dhe takimeve të tij tërheqëse përmes kanaleve televizive dhe satelitore, si dhe për metodën e tij të lehtë dhe të këndshme dhe logjikës së tij tërheqëse dhe precize.
Data e publikimit: 2011-02-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/334516
Go to the Top