Ekrem Avdiu

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ekrem Avdiu
Përshkrim i shkurtër: Ekrem Avdiu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Hadithit. Është një ndër hoxhallarët me autoritativ në trojet shqiptare e sidomos në Kosovë ku jeton dhe punon. Shquhet për largpamësinë dhe modestinë e tij. Jetën e tij ia kushtoi ngritjes së Islamit dhe kontribuon ende pareshtur në sfera të ndryshme. Është imam në një xhami të Mitrovicës – Kosovë.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336500
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Frëngjisht - Kinezisht - Vietnamisht - Kurdisht - Bangladeshisht - Melejalemisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top