Ahmed Kalaja

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed Kalaja
Përshkrim i shkurtër: Ahmed Kalaja: Është hoxhë i nderuar nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Është një ndër hoxhallarët më të njohur në Shqipëri por, edhe më gjerë. Është i njohur me thirrjen për vetëdijesimin e njerëzve me Islamin në Shqipëri. Është i shquar me dijen e tij, modestinë dhe mos lodhjen për thirrjen në Islam me të gjitha format e mundshme. Njëherazi është edhe imam në një nga xhamitë e qendrës në Tiranë – Shqipëri.
Data e publikimit: 2006-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/7218
Go to the Top