Rruga drejt Allahut

Video Kartela e faqes
Titulli: Rruga drejt Allahut
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: “Njerëzit janë në udhëtim, nga momenti që janë krijuar e derisa ti vendosin valixhet e tyre në Xhenet apo Xhehnem. E pasi që është udhëtim, atëherë patjetër duhet të ketë një orientim dhe për këtë njeriu ka nevojë për udhëzim?
Njeriu në këtë udhëtim duhet të ketë atë që i jep sukses në rrugëtimin e tij drejt Xhenetit dhe Allahut të lartësuar.”
Hoxha i nderuar e sqaron tërë këtë me një metodë tërheqëse.
Data e publikimit: 2009-08-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231173
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rruga drejt Allahut
128.6 MB
Go to the Top