Dr. Shefqet Krasniqi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Dr. Shefqet Krasniqi
Përshkrim i shkurtër: Dr. Shefqet Krasniqi: është një ndër hoxhallarët me renome në trojet shqiptare. Fakultetin dhe studimet e larta i mbaroi në Universitetin Islamik të Medinës. Me tu kthyer u punësua si profesor i lëndës së Fikhut në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë. Jeton dhe vepron në Prishtinë dhe shquhet për elanin dhe vullnetin e tij për thirrje në rrugë të Allahut. Është doktori i parë shqiptarë në lëmin e Fikhut Islam dhe një ndër njohësit e shquar të tij sidomos të Fikhut Hanefijj. Njëherazi është edhe imam i Xhamisë së Madhe në kryeqytet – Prishtinë.
Data e publikimit: 2006-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/7210
Go to the Top