Vlera e Dhikrit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Vlera e Dhikrit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Të gjitha krijesat me vetëdije apo jo ecin drejt Allahut të lartësuar. Ndër gjërat që na ndihmojnë më së shumti në këtë rrugë është përmendja e Tij – Dhikri. Përmendja e Tij është shenjë e besimit, dashurisë, përuljes dhe mirënjohje, prandaj vlera e saj është e madhe. E për vlerën e përmendjes së Allahut flet edhe hoxha i nderuar Enis Rama.
Data e publikimit: 2009-10-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/237819
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlera e Dhikrit
11.7 MB
: Vlera e Dhikrit.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top