Llojet e adhurimit

Video Kartela e faqes
Titulli: Llojet e adhurimit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Adhurimi shfaqet në mënyra të ndryshme dhe është i llojllojshëm. Një vështrim i shkurtër fjalës së Allahut dhe të Dërguarit të Tij vërejmë se adhurimi është shumë lloje dhe se ne kemi mundësi ta adhurojmë Allahun me qenien tonë të brendshme dhe të jashtme. E njohja me këtë llojllojshmëri e bën adhurimin e freskët dhe sjell llojllojshmëri të shpërblimeve. Sqarimin e tërë kësaj e gjeni në këtë ligjëratë interesante të hoxhës së nderuar Enis Rama.
Data e publikimit: 2010-01-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/265480
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Llojet e adhurimit
95 MB
Go to the Top