Namazi pas atij qe shkruan hajmali

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Namazi pas atij qe shkruan hajmali
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “A lejohet namazi pas imamit që shkruan hajmali, për të cilat disa njerëz mendojnë se të shpëtojnë prej magjisë dhe syrit? E nëse nuk lejohet si të veprojmë? Duke e ditur se ne jetojmë në një fshat ku ekziston vetëm një xhami dhe imam i saj është ky njeri.”
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273126
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Namazi pas atij qe shkruan hajmali
188.3 KB
: Namazi pas atij qe shkruan hajmali.pdf
2.
Namazi pas atij qe shkruan hajmali
3.4 MB
: Namazi pas atij qe shkruan hajmali.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top