Si e trajtuan gjeneratat e para Kuranin

Audio Kartela e faqes
Titulli: Si e trajtuan gjeneratat e para Kuranin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muaji i Ramazanit është muaj në të cilin ka zbritur Kurani për të qenë udhëzim dhe dritë për njerëzit. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet se si gjeneratat e para e trajtuan Kuranin dhe se si ata e arritën krenarinë, lumturinë dhe u bënë shembull për të gjithë myslimanët pas tyre, duke ia dhënë Kuranit një pozitë të posaçme në jetën dhe veprën e tyre.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231243
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si e trajtuan gjeneratat e para Kuranin
19.1 MB
: Si e trajtuan gjeneratat e para Kuranin.mp3
Go to the Top