Keqkuptime qe duhen permiresuar

Audio Kartela e faqes
Titulli: Keqkuptime qe duhen permiresuar
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Muslimani gjatë jetës së tij mëton të përmirësojë veten vazhdimisht dhe për këtë edhe shumë keqkuptime të cilat mund t’i përvidhen duhet të kujdeset për t’i përmirësuar. Për disa nga këto keqkuptime flet edhe ligjërata e mbajtur nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.
Data e publikimit: 2010-01-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/262135
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Keqkuptime qe duhen permiresuar
17.2 MB
: Keqkuptime qe duhen permiresuar.mp3
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top