Raportet Familjare

Video Kartela e faqes
Titulli: Raportet Familjare
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Familja dhe raportet familjare janë ndër gjërat esenciale për te cilat është kujdesur Islami dhe citatet e tij për këtë janë të shumta. Ramazani si muaj i ndryshimit drejt të mirës është edhe një shanse më shume për përmirësimin e këtyre raporteve. E kjo është edhe esenca e ligjëratës tërheqëse të hoxhës së nderuar Muselem Mazllumi.
Data e publikimit: 2009-09-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231905
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Raportet Familjare
213 MB
Go to the Top