Kursi i te permalluarve per Ramazanin

Video Kartela e faqes
Titulli: Kursi i te permalluarve per Ramazanin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Husejn Jakub
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Myslimani e pret muajin e Ramazanit me mall dhe me padurim. Gjatë gjithë kohës ia zënë mendjen begatitë e mëdha në të. E si ti kuptojmë sa më mirë këto begati dhe adhurime dhe si t’i përjetojmë më mirë na flet hoxha edukator Muhamed Husejn Jakub në kursin e tij përgatitor për Ramazanin.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231856
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Kursi i te permalluarve per Ramazanin
174.5 MB
Go to the Top