Profeti (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe Ramazani

Video Kartela e faqes
Titulli: Profeti (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe Ramazani
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Lulëzim Idris Blakaj
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Pejgamberi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) kishte atributet më të mira të cilat theksoheshin edhe më tepër në muajin e Ramazanit, e në veçanti bujaria me të cilën dallohej saqë ishte më bujar se sa era e dërguar. Siç ishte përshkruar në hadithin e Ibn Abasit të cilin e komenton hoxha i nderuar.
Data e publikimit: 2010-08-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320091
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Profeti (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe Ramazani
215.1 MB
Tema të ngjashme ( 10 )
Go to the Top