Shpresa e gabuar

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shpresa e gabuar
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muslimani ka nevojë për energji për të forcuar veten shpirtërisht e shpresa është metoda më e mirë për ta arritur këtë. Megjithatë njerëzit kanë keqkuptime rreth shpresës dhe shpeshherë kjo i bën të harrojnë shumë realitete sikurse vdekja, përgatitja për botën tjetër. E në këtë ligjëratë sqarohet kuptimi i drejtë i shpresës dhe sillen shembuj nga gjeneratat e arta islame.
Data e publikimit: 2010-07-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/316337
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shpresa e gabuar
14.4 MB
: Shpresa e gabuar.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top