Vlera e adhurimeve vullnetare

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vlera e adhurimeve vullnetare
Gjuha: Shqip
Përkthim: Fatmir Latifi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull bën fjalë për adhurimet vullnetare - nafilet dhe rëndësinë e tyre. Adhurimet vullnetare e fisnikërojnë shpirtin e njeriut dhe e bëjnë atë më të afërt me Krijuesin e tij. Ky artikull përmban llojet kryesore të tyre duke përmendur edhe shpërblimet e shumëfishta për to në argumentet e Kuranit dhe Synetit.
Data e publikimit: 2009-08-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228860
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Vlera e adhurimeve vullnetare
192.7 KB
: Vlera e adhurimeve vullnetare.pdf
2.
Vlera e adhurimeve vullnetare
3.8 MB
: Vlera e adhurimeve vullnetare.doc
Go to the Top