Porosia e muajit te meshires

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Porosia e muajit te meshires
Gjuha: Shqip
Autori: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Agjërimi i ka dispozitat e tij të cilave duhet t’iu përmbahet çdo agjërues por, që agjërimi i tij të mos ketë fatin e urisë dhe etjes vetëm agjëruesi duhet t’iu përmbahet disa porosive të cilat i japin kuptim të veçantë agjërimit të tij e për të cilat edhe flet ky artikull i hoxhës së nderuar Ekrem Avdiu.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231827
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Porosia e muajit te meshires
209.4 KB
: Porosia e muajit te meshires.pdf
2.
Porosia e muajit te meshires
3 MB
: Porosia e muajit te meshires.doc
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top