Ramazani muaj i bekuar

Video Kartela e faqes
Titulli: Ramazani muaj i bekuar
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky video projekt flet për rëndësinë e muajit të Ramazanit, veçoritë dhe diç prej dispozitave të tij. I punuar në mënyrë tërheqëse dhe me një grup hoxhallarësh, ky video projekt i ofron myslimanit një pasqyrë të përgjithshme rreth begative të muajit të Ramazanit.
Data e publikimit: 2010-08-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/319994
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ramazani muaj i bekuar
404.3 MB
Tema të ngjashme ( 7 )
Go to the Top