Komentimi i librit per Agjerimin

Video Kartela e faqes
Titulli: Komentimi i librit per Agjerimin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enes Goga
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Agjërimi është shtylla e katërt e Islamit. Dhe si çdo adhurim tjetër në Islam edhe agjërimi i ka urtësitë dhe rregullat e veta. Përmes kësaj ligjërate e cila është fillimi i një serie ligjëratash rreth rregullave të agjërimit ju mund të njiheni me këto rregulla dhe t’i kuptoni ato sa më mirë. Ligjërata mbahet nga hoxha i nderuar Enes Goga.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231852
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Go to the Top