Enes Goga

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Enes Goga
Përshkrim i shkurtër: Enes Goga: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Angazhimi i tij në thirrjen Islame është i vazhdueshëm dhe i palodhshëm. Përmes ligjëratave, hutbeve dhe iniciativave të tij vetëdijesuese apo bamirëse ka arritur të ndikojë me të madhe në vetëdijesimin dhe edukimin e njerëzve. Ai ka përkthyer libra dhe artikuj të ndryshëm dhe njëherazi është edhe kryeimam pranë Bashkësisë Islame në Pejë – Kosovë.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336528
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Frëngjisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Kurdisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top