Hixhabi

Audio Kartela e faqes
Titulli: Hixhabi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Hixhabi është një prej obligimeve islame e cila e bën atë krenare dhe të dinjitetshme.
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth domethënies së hixhabit, vlerës dhe dobive të tij si dhe pasojave nga mospraktikimi i tij, duke e përfunduar ligjëratën me përmendjen e kushteve të hixhabit.

Në këtë ligjëratë, e cila është vazhdimësi e ligjëratës së mëhershme, hoxha i nderuar flet për hixhabin duke e vështruar atë nga këndi i besimit. I demaskon dyshimet e pabaza dhe qëndrimet tendencioze të publikuara herë pas here, duke e përfunduar atë me një këshillë drejtuar femrës muslimane.
Data e publikimit: 2010-07-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/316319
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Hixhabi 1
14.6 MB
: Hixhabi 1.mp3
2.
Hixhabi 2
15.4 MB
: Hixhabi 2.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top