Femra edukuese e gjeneratave

Audio Kartela e faqes
Titulli: Femra edukuese e gjeneratave
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Roli i gruas në shoqëri është shumë i rëndësishëm dhe Islami e përcakton shumë mirë rolin e saj si dhe të burrit. Andaj barazia me këtë rast është e panatyrshme dhe e padrejtë.
Edukimi i gjeneratave është pjesa më e rëndësishme e rolit të saj, e këtë e vë në theks edhe kjo ligjëratë duke ilustruar tërë këtë me shembuj praktikë.
Data e publikimit: 2010-06-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313610
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Femra edukuese e gjeneratave
8.4 MB
: Femra edukuese e gjeneratave.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top