A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë fetva hoxha i nderuar i përgjigjes pyetjes rreth asaj se a është obligim hatmeja (përfundimi i leximit) e Kuranit në Ramazan si dhe flet rreth praktikës së gjeneratave të para për këtë.
Data e publikimit: 2009-09-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231968
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan
156.7 KB
: A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan.pdf
2.
A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan
3.3 MB
: A obligohet hatmeja e Kuranit ne Ramazan.doc
Go to the Top