Shtyllat e Islamit

Video Kartela e faqes
Titulli: Shtyllat e Islamit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Abdul Kadër Arnauti
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video hoxha i nderuar, AbdulKadër Arnauti (Allahu e mëshiroftë), komenton hadithin e Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të): “Islami është i ndarë në tetë pjesë ...”
Data e publikimit: 2010-11-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327674
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shtyllat e Islamit
35.7 MB
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top