Shtyllat e besimit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Shtyllat e besimit
Gjuha: Shqip
Autor: Dekanati për Hulumtime Shkencore pranë Universitetit Islamik të Medinës
Përkthim: Lulëzim Idris Blakaj
Rishikim: Enes Goga
Botuesi: Uebfaqja e Universitetit Islamik në Medinën e Ndritshme
Përshkrim i shkurtër: Ky është një libër që flet për kushtet e imanit – besimit duke argumentuar secilën nga ato me argumente të shumta. Libri është botim i Univeristetit Islamik të Medinës i cili mëton të prezantojë kushtet e imanit me një metodë të lehtë dhe sistematizuar mirë.
Data e publikimit: 2006-03-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/226
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Rusisht - Bangladeshisht - Urdisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Kinezisht - Anglisht - Ujgurisht - Spanjisht - Japonisht - Boshnjakisht - Gjuha Telugu - Frëngjisht - Melejalemisht - Kurdisht - Turqisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Shtyllat e besimit
708.9 KB
: Shtyllat e besimit.pdf
2.
Shtyllat e besimit
3.1 MB
: Shtyllat e besimit.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top