Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni

Librat Kartela e faqes
Titulli: Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Nuajm Jasin
Përshkrim i shkurtër: Akideja – Besimi, është pjesa më e rëndësishme që duhet ta dijë myslimani rreth fesë së tij. Ky libër që po u ofrojmë është shkruar në lëmin e akides dhe është ndër librat bashkëkohorë më të njohur. Libri është i bazuar në kuptimin e akides sipas gjeneratave të para islame, i mbështetur në argumente dhe larg devijimeve të grupeve të ndryshme.
Libri ka tre kapituj:
I pari: Flet për gjashtë kushtet e besimit.
I dyti: Flet për thelbin dhe esencën e besimit.
I treti: Flet për fjalët dhe veprat që të nxjerrin prej besimit.
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306589
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni
1.6 MB
: Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni.pdf
2.
Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni
5.3 MB
: Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni.doc
Go to the Top