Dokumentar mbi Muhamedin (alejhis salatu ues selam)

Video Kartela e faqes
Titulli: Dokumentar mbi Muhamedin (alejhis salatu ues selam)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muhamedi (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) është shembëlltyrë për njerëzit. Vërtetë ardhja e tij si i dërguar i fundit i dha kahje të mbarë jetës njerëzore. Ky dokumentar hedh dritë në mirësitë e tij për njerëzimin dhe disa anë nga jeta e tij e ndritshme duke përkujtuar çdo besimtar me obligimin e tij që ta njoh dhe donë Muhamedin (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) .
Data e publikimit: 2010-09-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321244
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dokumentar mbi Muhamedin (alejhis salatu ues selam)
230.5 MB
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top