O familja ime faluni, faluni!

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: O familja ime faluni, faluni!
Gjuha: Shqip
Autori: AbdulKajjum Es Suhejbani
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Klubikulturor’ - www.klubikulturor.com
Përshkrim i shkurtër: Namazi është shtylla e Islamit dhe shpirti i tij. Përmes tij besimtari përfiton begati të shumta dhe ruhet nga e shëmtuara dhe e keqja në përgjithësi. Prandaj i takon besimtarit të kujdeset që familja e tij ta kuptojnë rëndësinë e namazit dhe ta falin atë. E në këtë thërret edhe ky artikull tërheqës.
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306575
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
O familja ime faluni, faluni!
157.5 KB
: O familja ime faluni, faluni!.pdf
2.
O familja ime faluni, faluni!
2.6 MB
: O familja ime faluni, faluni!.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top