Lufta e Bedrit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Lufta e Bedrit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enes Goga
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Beteja e Bedrit është beteja më e rëndësishme në historinë islame. Aty u vë në pah fuqia e besimit dhe vlera e parimeve. Për këtë dhe mësime të tjera nga kjo betejë flet, në këtë hytbe, hoxha i nderuar Enes Goga.
Data e publikimit: 2010-08-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320808
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Lufta e Bedrit
4.8 MB
: Lufta e Bedrit.mp3
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top