Synetet qe neglizhohen ne Ramazan

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Synetet qe neglizhohen ne Ramazan
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Nasirud-din Albani
Përkthim: Ammar Ardit Kraja
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Shumë çështje të cilat lidhen me agjërimin ndodh që nuk sqarohen sa duhet gjithashtu disa gabime përsëriten shpesh te agjëruesit. Shejhu i nderuar El Albani (Allahu e mëshiroftë) vë dritë në disa prej tyre duke i sqaruar me përpikëri dhe në tërësi sikur që ka qenë tradita e tij.
Data e publikimit: 2009-09-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231893
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Synetet qe neglizhohen ne Ramazan
208.4 KB
: Synetet qe neglizhohen ne Ramazan.pdf
2.
Synetet qe neglizhohen ne Ramazan
3.5 MB
: Synetet qe neglizhohen ne Ramazan.doc
Go to the Top