Synimi i punetoreve

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Synimi i punetoreve
Gjuha: Shqip
Autori: Halid b. Abdullah El Muslih
Përkthim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muaji i Ramazanit përbën një rast të mirë për myslimanin t’i afrohet më shumë Krijuesit të tij, ta pastrojë shpirtin dhe t’i fisnikëroj veprat. Por, mbetet urimi dhe shpresa e tij e lidhur me pranimin e mundit të tij nga ana e Allahut të lartësuar.
Data e publikimit: 2009-10-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/234659
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Synimi i punetoreve
146.9 KB
: Synimi i punetoreve.pdf
2.
Synimi i punetoreve
3.1 MB
: Synimi i punetoreve.doc
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top