Vendet ku Pejgamberi (paqja dhe meshira e Allahut qofshin mbi te) ka bere dua gjate Haxhit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Vendet ku Pejgamberi (paqja dhe meshira e Allahut qofshin mbi te) ka bere dua gjate Haxhit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Cilat janë vendet në të cilat ka qëndruar Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) në to për të bërë dua gjatë haxhit?”
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260467
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vendet ku Pejgamberi (paqja dhe meshira e Allahut qofshin mbi te) ka bere dua gjate Haxhit
187.3 KB
: Vendet ku Pejgamberi (paqja dhe meshira e Allahut qofshin mbi te) ka bere dua gjate Haxhit.pdf
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top