Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Cila është dispozita për atë që harron ta kompenson agjërimin gjersa të arrin Ramazani tjetër?”
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273102
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter
143 KB
: Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter.pdf
2.
Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter
2.7 MB
: Dispozita per ate qe ka harruar kompensimin gjersa e ka arritur Ramazani tjeter.doc
Më shumë .. ( 3 )
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top