Falenderimi i Allahut te lartesuar gjysma e besimit

Video Kartela e faqes
Titulli: Falenderimi i Allahut te lartesuar gjysma e besimit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Dhuntitë e Allahut ndaj njeriut janë të shumta por, më e rëndësishmja është që dhuntia e njohjes së Allahut dhe pasimit të Fjalëve të Tij, për këtë falënderimi pas muajit të bekuar të Ramazanit dhe suksesi për adhurim në të është ajo në të cilën thirren të gjithë agjëruesit. E rëndësia e falënderimit dhe të stolisurit me të është edhe tema e ligjëratës së hoxhës së nderuar.
Data e publikimit: 2009-10-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/237813
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Falenderimi i Allahut te lartesuar gjysma e besimit
125.2 MB
Go to the Top