Verifikimi i lajmeve

Audio Kartela e faqes
Titulli: Verifikimi i lajmeve
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Verifikimi i lajmeve është një temë e rëndësishme për ta trajtuar dhe Islami atë e ka institucionalizuar. Kjo ligjëratë sqaron disa aspekte të saj si: Çka është lajmi dhe cila është rëndësia e tij? Rreziku i lajmit të pavërtete dhe shëmtimi i vesit të gënjeshtrës. Rëndësia e verifikimit të lajmit dhe mënyra e kriteret të cilat përdoren në këtë.
Data e publikimit: 2010-11-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327410
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Verifikimi i lajmeve
7.7 MB
: Verifikimi i lajmeve.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top