Bindja ndaj Allahut

Video Kartela e faqes
Titulli: Bindja ndaj Allahut
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed b. Muhamed El Muhtar Esh Shenkiti
Përkthim: Emin Ademaj
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Pjesë tërheqëse e ligjëratës së Shejh Muhamed Shenkitit rreth rëndësisë së bindjes ndaj Allahut në jetën e besimtarit. Bindjes në faljen e Allahut e cila e shtyn atë të pendohet dhe kthehet te Zoti i tij dhe bindjes në shpërblimin e Allahut, e cila ia lehtëson çdo fatkeqësi dhe e qetëson zemrën e tij.
Data e publikimit: 2011-04-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/339896
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Bindja ndaj Allahut
33.1 MB
Go to the Top