Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “A dallon zekati i cili është shtyllë e Islamit dhe që është obligim për çdo mysliman nga zekati i fitrit?”
Data e publikimit: 2009-09-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233186
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit
159.2 KB
: Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit.pdf
2.
Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit
3.1 MB
: Dallimi mes Zekatit ne pasuri dhe Zekatul Fitrit.doc
Go to the Top