Pendohu

Video Kartela e faqes
Titulli: Pendohu
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ligjëratë nga ligjërues të ndryshëm rreth rëndësisë së pendimit, realitetit të mëshirës së Allahut të pakufishme dhe begatisë së Tij ndaj atyre që pendohen.
Data e publikimit: 2010-08-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320089
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Pendohu
45.8 MB
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top