Kthehu te Zoti yt Bujar

Audio Kartela e faqes
Titulli: Kthehu te Zoti yt Bujar
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Cili është shkaku që raportet tona nuk janë mirë me Zotin?
Athua dera e pendimit është e hapur për mua pas një jete plot mëkate?
A kanë rrugëdalje problemet e mia në këtë jetë dhe tek kush të drejtohem së pari?
A ka mundësi ta përmirësojë atë që ka mbetur prej jetës sime?
Në këto dhe pyetje të tjera, përgjigjet hoxha i nderuar në këtë ligjëratë tërheqëse e cila mëton t’i njoh besimtarët me Zotin e tyre, e që është Bujar dhe Fisnik.
Data e publikimit: 2009-08-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231169
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Kthehu te Zoti yt Bujar
10.8 MB
: Kthehu te Zoti yt Bujar.mp3
Go to the Top