Haxhi

Audio Kartela e faqes
Titulli: Haxhi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Kjo hytbe është mbajtur nga hoxha i nderuar, Ahmed Kalaja, në të cilën ka folur për Haxhin dhe vlerën e tij. Ai ndalet në pikat kryesore të Haxhit duke shpalosur urtësitë në to. Ndërsa në pjesën e dytë të hytbes flet rreth kushteve që duhen përmbushur që haxhi të jetë pranuar.
Data e publikimit: 2010-11-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327412
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Haxhi
40.2 MB
: Haxhi.mp3
Tema të ngjashme ( 13 )
Go to the Top