Si te bejme haxh te pranuar

Audio Kartela e faqes
Titulli: Si te bejme haxh te pranuar
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Bekir Halimi sqaron diç prej vlerës së haxhit si dhe hapat dhe veprat të cilave duhet t’iu përmbahet haxhiu për tu pranuar haxhi prej tij.
Data e publikimit: 2010-01-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/262128
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si te bejme haxh te pranuar
14.3 MB
: Si te bejme haxh te pranuar.mp3
Tema të ngjashme ( 10 )
Go to the Top