Shpejtimi ne kryerjen e Haxhit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shpejtimi ne kryerjen e Haxhit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ferid Selimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Të shpejtuarit në kryerjen e adhurimeve është shenjë e islamit të sinqertë te muslimani dhe tregues i dashurisë së tij ndaj Allahut dhe fesë së Tij. Një prej adhurimeve që duhet të përshpejtojmë në kryerjen e tij në mënyrë që ta kryejmë obligimin dhe t’i shijojmë mirësitë e tij është edhe Haxhi. E ky është edhe thelbi i hytbes së hoxhës së nderuar Ferid Selimit.
Data e publikimit: 2010-01-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/262133
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shpejtimi ne kryerjen e Haxhit
5.2 MB
: Shpejtimi ne kryerjen e Haxhit.mp3
Tema të ngjashme ( 12 )
Go to the Top