Kryeni haxhin para se te mos mundeni!

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Kryeni haxhin para se te mos mundeni!
Gjuha: Shqip
Autori: AbdulMelik El Kasim
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Haxhi është shtylla e pestë e Islamit dhe për këtë autori tërheq vërejtjen se muslimani nuk duhet të vonohet në kryerjen e tij. Si dhe ofron këshilla për ata që kanë vendosur ta kryejnë haxhin në mënyrë që ta arrijnë shpërblimin e tij të madh.
Data e publikimit: 2009-11-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/250695
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kryeni haxhin para se të mos mundeni!
192.2 KB
: Kryeni haxhin para se të mos mundeni!.pdf
2.
Kryeni haxhin para se të mos mundeni!
2.1 MB
: Kryeni haxhin para se të mos mundeni!.doc
Go to the Top