Ferid Selimi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ferid Selimi
Përshkrim i shkurtër: Ferid Selimi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Sheriatit. Ai shquhet për palodhshmërinë e tij në thirrjen e njerëzve në rrugë të Allahut përmes ligjëratave dhe hutbeve të ndryshme. Ai është i njohur për modestinë dhe afërsinë me njerëzit e që i ka mundësuar - me lejen e Allahut - të pajtoj mes njerëzve, sikundër që edhe është i njohur për mundin e tij në ndërtimin e xhamive.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336726
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Kinezisht - Kurdisht - Tajlandisht - Rusisht - Bangladeshisht - Vietnamisht - Frëngjisht - Persisht - Melejalemisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Uzbekisht - Holandisht - Ujgurisht
Temat e ngjashme ( 4 )
Go to the Top