Vlera e Haxhit dhe e Kurbanit

Video Kartela e faqes
Titulli: Vlera e Haxhit dhe e Kurbanit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo është një hutbe e mbajtur nga Dr. Shefqet Krasniqi në të cilën flet për vlerën e Haxhit dhe shpërblimin e madh për atë që e kryen atë si dhe për vlerën e prerjes së Kurbanit dhe synimeve të larta të cilat arrihen përmes therjes së tij.
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260459
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlera e Haxhit dhe e Kurbanit
85 MB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top