Porosi haxhilereve

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Porosi haxhilereve
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Nasirud-din Albani
Përkthim: Bekr Halimi
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Për shkak të rëndësisë së haxhit shumë dijetarë kanë shkruar për të, e një prej tyre është edhe Shejh Albani (Allahu e mëshiroftë). E këtu po sjellim disa këshilla dhe porosi drejtuar haxhilerëve me të cilat e ka filluar librin e tij “Rregullat e Haxhit”.
Data e publikimit: 2009-11-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/250699
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Porosi haxhilereve
179.4 KB
: Porosi haxhilereve.pdf
2.
Porosi haxhilereve
3.1 MB
: Porosi haxhilereve.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top