Bekr Halimi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Bekr Halimi
Përshkrim i shkurtër: Bekir Halimi: Është hoxhë i nderuar nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin e Jordanisë. Është një ndër thirrësit më të shquar në trojet shqiptare dhe atij i takon merita pas Allahut për fillimin e ngritjes së vetëdijes në trojet shqiptare rreth rëndësisë që ka Kurani dhe Syneti për myslimanët. Ishte një ndër nxënësit më të shquar shqiptarë të Shejh Albanit dhe Shejh Abdulkadër Arnautit. Jeton dhe punon në Shkup dhe vazhdon të kontribuoj për Islamin në të gjitha format e mundshme.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336556
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Frëngjisht - Persisht - Kurdisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top