Mikpritja e Ramazanit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Mikpritja e Ramazanit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë hutbe hoxha Bekir Halimi sqaron për gëzimin dhe lumturinë e cila përshkon myslimanin me ardhjen e muajit të Ramazanit, muajit të mëshirës dhe pendimit dhe tregon për mënyrën më të mirë për mikpritjen e këtij muajit të shenjtë. Duke vënë theksin për lidhjen mes namazit dhe agjërimit.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231247
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mikpritja e Ramazanit
8.4 MB
: Mikpritja e Ramazanit.mp3
Go to the Top